AKTUELNO

Ona je otišla korak dalje u odnosu na ostale kolege sa domaće javne scene.

Domaće javne ličnosti često se u živim prenosima na Instagramu druže sa svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži, gde se obično javljaju sa koncertnih turneja, putovanja ili određenih svečanosti, međutim, jedna pevačica odlučila je da pozdravi svoje prijatelje iz toaleta.

Pročitajte još... POKUŠALI DA UBIJU SORAJU?! Vučelićeva iskreno o PAKLU koji je doživela usred bela dana! (VIDEO)

Foto: YouTube screenshot

Tijana Dapčević je, po svemu sudeći, smatrala da će biti zanimljivo ukoliko pokaže auditorijumu kako izgleda minut nakon što otvori oči, pa je pokrenula direktan prenos i otišla u toalet da opere zube.

Foto: Instagram

Osim ovih rutinskih higijenskih radnji, pevačica je pokazala ogromne podočnjake zbog kojih su svi bili iznenađeni, ali i lice bez trunke šminke, što je iznenadilo mnoge.

Većina njenih pratilaca bila je šokirana zbog toga što se Tijana osmelila na ovakav korak i javnosti pokazala svoje nedostatke, dok su drugi, oni malobrojni koji su upućeniji u život i rad pevačice, skrenuli pažnju da ovo pevačici nije prvi put da predstavi svoje nereprezentativno izdanje, budući da je u krupnom kadru u jednom spotu pokazala svoje iskrivljene zube.

Foto: Youtube

D. T.

#Tijana Dapčević

#pevačica

'