AKTUELNO

Mnogi su ga povredili i to im nije zaboravio.

Pevač Dženan Lončarević izbegava da govori o svom privatnom životu, međutim, sada je rešio da sa svima podeli najdublje emocije i sećanja na težak životni period, kada je zbog bolesti morao da pauzira karijeru.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom jednog nastupa pokrenuo se kamen u njegovom bubregu, zbog čega je više od mesec dana proveo u postelji, a tokom tog vremenskog intervala u potpunosti je promenio pogled na život, prijatelje, ali i kolege.

- Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozovi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne. Međutim, bez obzira na sve, ja sam i sa tim ljudima koji su me ogovarali ostao dobar samo oprezan. Sada znam na čemu sam sa njima i više smo sada poznanici nego prijatelji - rekao je pevač i dodao da je bio utučen zbog nezavidne zdravstvene situacije.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi muškarci slabije plačemo, ali sam bio jako tužan i neraspoložen zbog bolesti - priznao je Lončarević.

Pink.rs

#Dženan Lončarević

#pevač

'