AKTUELNO

Učesniku srpskog rijalitija otvoreno se nabacuju momci putem društvenih mreža.

Srpske javne ličnosti svakodnevno dobijaju različite poruke od svojih fanova putem društvenih mreža, a u moru ponuda česte su i one za intimne odnose koje često znaju da nasmeju, šokiraju, ali i iznerviraju naše poznate ličnosti. Nepristojnu ponudu na ovaj način dobio je i tatu majstor Filip Đukić, učesnik poslednje sezone rijalitija "Farma", kojem se otvoreno nabacivao jedan korisnik Instagrama.

Pročitajte još... ŠTA URADI, DARO? Sanja Marinković ZAUSTAVILA EMISIJU zbog pevačice! (FOTO)

Foto: Instagram

Budući da se često baš na Instagramu dogovara sa svojim klijentima oko tetoviranja, kojim se već nekoliko meseci unazad bavi, nije mu bila čudna poruka nepoznatog mladića, koji je poželeo da baš Filip ukrasi njegovo telo. Međutim, sve mu je postalo jasno.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, jedan korisnik Instagrama poslao je skicu tetovaže kojom želi da ukrasi svoje telo, a Filip mu je odgovorio da će ga to koštati blizu trideset evra. Čim je Đukić rekao svoju cenu, potencijalni klijent upitao je da li u to ulazi i seksualni odnos.

- Je l dobijam ekstra seks? - pitao je mladić Filipa, zbog čega mu je bivši farmer izrekao salve uvreda.

Izvesni Milan bio je istrajan u nameri da Đukiću bar pruži oralni seks, što je tatu majstor kategorički odbio, a nakon brojnih uvreda rešio da ga dodatno osramoti tako što će eksplicitne poruke podeliti sa pratiocima na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

Stalno mi stižu takve boleštine, šta da radim?! Samo blokiram i to je to. Sva sreća, pa ga nisam sreo uživo, inače bi bilo svašta. J*bao bih mu majku majčinu - iznerviran je bio Filip kada smo ga pozvali za komentar.

D. T.

#Farma

#Filip Đukić

'