AKTUELNO

Godinama joj se divi, a sada je to i javno priznao.

Popularni pevač Aca Živanović svaki dan započinje uz informativne emisije Televizije Pink, gde dobija sve neophodne informacije o aktuelnostima iz sveta sporta, društva, politike, kulture i drugih oblasti, a čini se da sa najvećom pažnjom prati vremensku prognozu iz više razloga.

Pročitajte još... SESTRA OPET O BRATU I SNAJI: Otkriveno da se ODREKLA LUKE zbog toga što je oženio Natašu, a sada je iznela NOVE DETALJE!

Foto: Pink.rs

Osim informacija, zahvaljujući kojima uvek uspe da svoje dnevne aktivnosti prilagodi vremenskim prilikama i neprilikama, Živanović prati Jutarnji program Televizije Pink i zbog lepe prezenterke Marije Egelje, kojoj je jutros javno uputio komplimente.

Foto: Instagram

On je to učinio putem svog naloga na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

- Samo zbog tebe gledam vremensku progrnozu, godinama - priznao je atraktivni pevač iz "Pinkovih zvezda", koji je fotografisao Egelju koja se smešila sa TV ekrana.

Mnogi su ovaj njegov postupak shvatili kao otvoreno udvaranje, međutim, svi su saglasni da njegovi komplimenti neće njihov odnos podići na neki uzvišeniji nivo, budući da je Marija već dugo u skladnoj vezi sa fudbalskim trenerom Ljubišom Rankovićem.

Foto: Instagram

D. T.

#Aca Živanović

#Marija Egelja

#Pinkove zvezde

#pevač

'