AKTUELNO

Pevačica se ubila velikom dozom lekova.

Glorija Sangare, nekadašnja pevačica popularne beogradske pop grupe Flejm, izvršila je samoubistvo u Palm Bič Gardensu na Floridi, gde već godinama živi.

Foto: Facebook

Glorija se ubila velikom dozom lekova.

Ona je 13. novembra na svom Fejsbuk profilu ostavila dva statusa. Prvi glasi: ''Ha-ha-ha problemi'', uz komentar da se oseća fantastično, dok u drugom statusu piše ''Pa ovo je ha-ha-ha hit''. Takođe, nesrećna žena je u nedelju 13. novembra na istoj društvenoj mreži objavila da je stupila u emotivnu vezu sa izvesnim Brankom Teodorovićem, bodibilderom i fotomodelom. Od tada se nije oglašavala na internetu.

Foto: Facebook

Podsetimo, Glorija je i ranije pokušala da izvrši samoubistvo. Ona je u julu 2006. godine nameravala da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak. Policija i ekipa Hitne pomoći su, nakon dugog razgovora, uspeli da ubede Gloriju da siđe sa prozora.

Foto: Facebook

Samo nekoliko dana pre tragedije, pevačica je sa pratiocima na Fejsbuku podelila da je u vezi sa Brankom Teodorovićem, bodibildreom i fotomodelom, a prijatelji su joj u komentarima ispod čestitali na novoj ljubavi.

Autor: M. K.

#Glorija Sangare

#Samoubistvo

#pevačica

'