AKTUELNO

O uspesima koje nižu više od dve decenije, čelni ljudi Televizije Pink govorili su za magazin "Hello!".

Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group-a", najveći medijski mag na ovim prostorima i Milica Mitrović, njegova supruga i direktor programa najgledanije televizije u regionu, Televizije Pink, primer su kako se sklad u privatnom životu može preneti i na poslovni plan, te dve decenije predstavljaju najuspešnij par u Srbiji.

U intervjuu za petstoto izdanje magazina "Hello!" Milica i Željko govorili su o svojim poslovnim uspesima, najzahtevnijem rijalitiju na svetu, "Zadruga", jubileju koji obeležavaju, ali i o svojoj porodici i ćerkama, Kristini i Andrei.

Foto: Luka Šarac/Hello!

Uz sve čestitke za vaš jubilej, moram da primetim, a i da sebi priznam, da sam odavno prestao da brojim sopstvene, ali i sve druge godine, jer nekako imam utisak da mi stalno nedostaje vreme. Jedan od načina da se sukobim i obračunam sa ukupnim besmislom spiralnog ubrzanja vremenskog protoka je i delimično ignorisanje brojeva koji označavaju nekakve dekadne numeričke oznake, koje i ne služe ničemu osim da partijamo i nazdravljamo po celu noć. Čini mi se da sam do sada previše vremena potrošio na takve životne zamke. Budući da je kompanija, projekata i emisija čiji sam tvorac mnogo više od trista šezdeset pet, koliko jedna godina ima dana. Kada bih samo njih sve slavio, verovatno ništa drugo ne bih radio - rekao je Željko Mitrović.

Vlasnik Televizije Pink, idejni je tvorac i najzahtevnijeg i najskupljeg rijaliti programa na svetu, "Zadruga", koji od samog početka beleži rekordnu gledanost. Željko Mitrović dobio je poziv da ovaj gigantski projekat predstavi globalnoj televizijskoj industriji 16. oktobra u Kanu.

- Na MIPCOM- u u Kanu ove godine predstavićemo rijaliti projekat nove generacije, koji je po svemu sudeći dovoljno poseban i različit od prethodnih da je vrlo brzo privukao pažnju velikih globalnih medija-grupa koje u ovoj oblasti imaju izuzetan uticaj i značaj. U Beogradu su već bili predstavnici nemačkog RTL-a, da se upoznaju sa projektom Zadruga, a naredne nedelje dolaze predstavnici Frimentala. U Kanu će i ostale velike globalne televizije, ali i producentske kuće, imati priliku da pogledaju internacionalnu prezentaciju - otkrio je Mitrović.

Foto: Luka Šarac/Hello!

S obzirom na to da Željko i Milica dele ista profesionalna interesovanja, oni su otkrili da se i u njihovom domu često priča o poslovnim idejama i planovima.

Osim što mi je supruga, Milica je u svakom smislu moj najbliži saradnik, ali i najverniji prijatelj. Nekada smo samo išli na posao i vraćali se s posla zajedno, a danas se ne odvajamo ni kada idemo u toalet - rekao je kroz smeh Željko Mitrović i dodao da sada zajedno rade na projektu rijaliti programa "Zadruga":

Foto: Luka Šarac/Hello!

Osim moje muzike koju Milica prezire i činjenice da ona gleda Pink, a ja ostale Pinkove filmske kanale, svi ostali afiniteti, čak i senzibiliteti su nam se stopili i postali identični. Sada prvi put učestvujemo zajedno u jednom projektu i, ako ništa drugo, izbegao sam zvučnu šizofreniju koju proizvode dva televizora u spavaćoj sobi. Milica je savršena žena i supruga, u svakom smislu predstavlja osovinu i stub naše porodice.

Foto: Luka Šarac/Hello!

Kao roditelji dve tinejdžerke, Kristine i Andree, jedan od njih morao je da preuzme ulogu strožijeg, a Milica je otkrila koja su njihova interesovanja, kao i da je ona za nijansu autoritativnija, iako sa ćerkama gaji prijateljski odnos bez tajni .

Kristina bi da studira prava na Oksfordu, dok Andrea želi da postane lekar. Koliko god da imaju godina, one će za mene uvek biti mamine bebe. Normalno je da mi se poveravaju i čvrsto verujem da sam im ja najbolja drugarica, mada u poslednje vreme primećujem da je tata zbog toga malo ljubomoran - rekla je Milica i objasnila kakva pravila Kristina i Andrea moraju da poštuju, ali i koje osobine su nasledile od oca, a koje od majke:

Foto: Luka Šarac/Hello!

Kod obe su primetne kako Željkove, tako i moje osobine. Od oba roditelja su pokupile najbolje. Od mene su nasledile izuzetnu privrženost porodici. Da ih tata ponekad ne kvari vanrednim dozvolama za večernje izlaske, zaista ne bih imala šta da im zamerim. Na kraju krajeva, zbog toga bi trebalo da se ljutim na Željka, a ne na njih. One su moje dve predivne bebice kod kojih sve češće primećujem visok stepen zrelosti i ozbiljnosti, čime me podsete da su možda već postale devojke.

Foto: Luka Šarac/Hello!

Pored imperije "Pink Media Group" koju poseduju i na kojoj svakodnevno rade i unapređuju je, Milica i Željko Mitrović ne zaboravljaju ni da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija pa tako već godinama na more šalju mališane iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske.

- Trudimo se da svake godine te divne mališane pošaljemo bar desetak dana na more kako bi i oni, makar na trenutak, osetili čaroliju bezbrižnog detinjstva koje sam i sam imao. Slobodno mogu da kažem da su njihove zahvalnice, koje mi svake godine sami naslikaju, nešto najvrednije što posedujem - istakao je vlasnik Televizije Pink.

Ceo intervju Milice i Željka Mitrovića pročitajte u najnovijem izdanju magazina "Hello".

Foto: Luka Šarac/Hello!

Pink.rs

#Intervju

#Milica Mitrović

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'