AKTUELNO

Iako trenutno snima pesmu sa Đanijem, Tamara kaže da je popularnost ne zanima kao i da planira da se povuče iz javnog života.

Nakon borbe za život i meseci provedenih po bolnicama, a sve zbog razlivanja akva-filera u zadnjici, Tamara Đurić objasnila je da joj je operacija preko glave, i otkrila da li će izvaditi sikon iz grudi. Pored toga, ona smatra da je vreme da se povuče iz javnog života!

PROČITAJTE JOŠ: JELENINA EMOTIVNA ISPOVEST ĆE VAS RASPLAKATI! Ispratila me je rečima: Živeću još i čekati moje praunuče

Foto: Instagram

- Iz usana sam izvadila silikon još pre tih komplikacija, a iz grudi mi jesu rekli da ću možda morati da izvadim kad je krenula sepsa, jer organizam ne može da se bori tu gde ima silikon. Oni su i hteli da mi izvade, ali su se posle plašili da me uspavaju. Tako da, silikoni su i dalje tu. Ja sada, nakon urađenih devet operacija ni ne razmišljam ponovo nešto da radim, ako budem morala izvadiću - rekla je Tamara i dodala da ne juri popularnost, i da je to uopšte ne zanima.

Foto: Printscreen Instagram

- Verujte mi, meni ta popularnost ništa više ne znači. Bilo mi je interesantno kad sam bila klinka, ali sad više nije, jer ja se u principu ničim ne bavim. Razumem popularnost sportista, pevačica, glumaca, ali meni ta popularnost ništa ne donosi osim što me ljudi dave ponekad. Ja sada snimam pesmu sa Đanijem, ali sad razmišljam kako meni ta pesma uopšte ne treba. Sigurno neću da se bavim pevanjem. Mislim da je krajnje vreme da se povučem iz javnog života - zaključila je Đurićeva.

Autor: Pink.rs

#Farma

#Plastične operacije

#Silikoni

#Tamara Đurić

'