AKTUELNO

Ponovo uhvaćen u krađi, ali je ovoga puta imao i podršku!

Večeras je Smilja Janković imala svoj emisiju, dok su sedeli u dnevnoj sobi, i pričali na razne teme, u isto vreme, Miki Đuričić i Sanja Stanković, bili su na jednom drugom mestu! Pčelar je ponovo uspeo da opljačka market, ali je brzo uhvaćen u krađi. Zbog svega toga, stigla je i rekacija Velikog šefa:

Foto: TvPink Printscreen

I pored brojnih opomena, ponovo je došlo do krađe u prodavnici. Ovim samo želimo da vas obavestimo da će budžet za narednu nedelju biti drastično smanjen! - jasan je bio Veliki šef, u pismu koje je stiglo, za vreme Smiljinog programa.

Zadrugari su odmah znali da se radi o Mikiju, pa su istračli u dvorište da ga jure. Tamo je on već bio sa pripadnicima obezbeđenja, koji su ga uhvatili u krađi. Ukućanima nije bilo drago što će svi zbog pčelara i manekenke, sledeće nedelje imati mnogo manje novca u džepu, što znači da će sledećih sedam dana biti i manje hrane u njihovoj kuhinji.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Maloj pao šećer! Nisam ja to zbog sebe! Maloj pao šećer, pala u šećernu komu! - pravdao se Miki, misleći na Sanju Stanković, nako čega je dodao: Ja budala, tri dana slani program kradem, i ovoj pao šećer, jelo joj se slatko, ja da ispadnem džek, da joj dam slatko, i snimi me kamera! Majmun, išao na slatki program, umesto da sam se držao slanog!

Foto: TvPink Printscreen

U tom haosu, zadrugari su tražli i od Marka DNK da se skine, a da li je on ispunio njihov zahtev, pogledajte:

Autor: S.K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Sanja Stanković

#Zadruga

'