AKTUELNO

Žao mi je što vam se želja nije ostvarila, izjavila je glumica.

Dok su igrali igru istine, ukućani su se složili, da bi kući najradije poslali Žižu Stojanović. Neki su kao razloge naveli poštovanje prema njenim godinama, dok su drugi smatrali, da ona nema više šta da pokaže i da je za dve nedelje napravila i više nego zanimljiv šou!

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, stiglo je pismo Velikog šefa, koji je odlučio da nagradi glumicu:

Imali ste priluku da navedete osobu, koju bi odmah izbacili iz Zadruge. Nećemo komentarisati, da li ste bili iskreni ili ne, samo ćemo vas obavestiti da je Žiža dobila najviše vaših glasova. Žižo, zato što su te zadrugari izglasali tokom prethodnog glasanja, nagrada je imunitet. Ti ćeš tokom sledeće nedelje biti zaštićena i nećeš moći da budeš izbačena iz Zadruge! - naveo je Veliki šef.

Žiža je ostala šokirana, izjavila je da je sve to čudi, a drhtavim glasom napala je Lepog Miću i poručila ostalim stanarima da joj je žao što im se želja nije ostvarila!

Foto: TvPink Printscreen

U pismu, Veliki šef, imao je i lepe vesti za Smilju Janković. Pošto su najviše uživali u Smiljinom govoru, ona je dobila svoju emisiju u večeri ispred nas - Veče sa Smiljom, a kako će taj deo programa izgledati, Jankovićeva će morati sama da odluči i organizuje.

POGLEDAJTE: PALE MASKE! Učesnici Zadruge pokazali PRAVA LICA i otkrili SVE TAJNE! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Smilja Janković

#Žiža Stojanović

'