AKTUELNO

Ako si labilna ličnost i slab karakter, ako želiš da se ubiješ to ne može niko da spreči, rekla je, između ostalog ona.

Starleti Tamari Đurić početkom godine život je bio ugrožen nakon ugradnje akvafilera u zadnjicu. Ona je provela nekoliko nedelja na Vojnomedicinskoj akademiji, a u timnu lekara koji je lečio starletu bio je i Srđan Cvetanović, hirurg koji je ranio svoju verenicu Ivanu Panzalović a potom izvršio samoubistvo.

Foto: Facebook

Tamara je ranije potvrdila da je on bio jedan od njenih lekara, a sada je najoštrije osudila nasilje nad ženama, kao i postupak pokojnog Cvetanovića.

Ako si labilna ličnost i slab karakter, ako želiš da se ubiješ to ne može niko da spreči, ali da ti pre nego što okončaš sa svojim životom, sebi daješ za pravo da nekome ugroziš život, to je monstruzno. Pročitala sam naslov "Srbija je u suzama". Za kim je u suzama? Može da me rasplače ta nesrećna devojka, ne znam ko je i šta je, neka je glumica, neka je igračica, plesačica, neka je i prositutka u krajnjem slučaju... To je njen život. I ne može jedan tamo, neka je hirurg, i ne znam koje škole da je završio i šta je po zanimanju, to mu ne daje za pravo da se igra boga - rekla je Tamara.

Pročitajte još: OD ŠURDE SE OPROSTILA I MARIJA! Rialda Kadrić: Sa njim je otišla cela jedna epoha! (VIDEO)

Pink.rs

#Srđan Cvetanović

#Tamara Đurić

#hirurg

#starleta

'