AKTUELNO

Samo za gledanje i uživanje, bez obzira što je u toku rasprava.

Kada se svađaju, njih dve oštro uđu u raspravu, i to zbog higijene. Da li je pod čist ili da li su peškiri oprani i spremni za upotrebu, samo su neki od razloga. Sve je počelo pre dve večeri, kada je Mina Vrbaški, u spavaćoj sobi, zaboravila da očisti tri fleke, koje su ostale od fabre. To je opasno naljutilo Anđelu Vešticu, pa je morala najmađoj učesnici najvećeg rijaliti programa ikada kod nas "Zadruga", da očita lekciju.

Foto: TvPink Printscreen

Dok se spremala za sunčanje pored bazena Anđela je i danas, imala mali sukob sa bliskom prijateljicom Minom Vrbaški. Njih dve, sada su se posvađale oko pranja veša.

Foto: TvPink Printscreen

To što nije bilo praška, ne mogu da ga stvorim - branila se Mina.

Njih dve tu su razmenile još par sočnih uvreda, nakon čega je Mina izašla iz prostorije gde se Anđela presvlačila, dok je Veštica, situaciju počela na komentariše sa Teodorom Džehverović, koja se tu takođe presvlačila:

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno ću da je izlomim, znaš, života mi moga! Idiot! Kompletni! - nervozno je izgovorila Veštica.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video klipu, u kom osim svađe, imate priliku da vidite kako se devojke presvlače, i uživati u njihovim zgodnim telima, što je većini privuklo pažnju:

POGLEDAJTE: KAKO SE TO PONAŠAŠ U RIJALITIJU?! Obećala je njenoj mami da će da je čuva! OVAKO JE SIGURNO POGREŠNO! (FOTO+VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Teodora Džehverović

'