AKTUELNO

Poznata striptizeta diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga"!

Branka Blek Rouz danas je prekršila jedno od najosnovnijih pravila života u "Zadruzi", zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je diskvalifikuje!

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... DOHVATILE SE, PA PALE, JEDVA IH OBUZDALI! Maloletna Mina NASRNULA na Smilju, svi skočili da ih razdvoje! (VIDEO)

Naime, nakon što se posvađala sa Saškom Karan, Branka je histerisala kod ispred Bele kuće i žalila se ostalim zadrugarima, a onda je odlučila da pobegne! Otrčala je do male farme koja se nalazi unutar grada i preskočila ogradu, čime je prekršila osnovno pravilo.

Foto: TvPink Printscreen

- Branka je, protivno svakom pravilu, preskočila ogradu i uletela u kancelariju produkcije. Kada je histerično ušla, bacala je se pred sobom i govorila kako je dobila sekret. Nijednog trenutka nije spomenula da je razlog njene histerije Saška, već očigledno infekcija koju je dobila - otkrio je izvor blizak produkciji za Pink.rs, a onda je usledilo pismo Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

On je zadrugarima poručio da je Branka dikvalifikovana, a da od svih njih očekuje da dovrše započeti sastanak i sastave spisak artikala koje će danas kupiti u prodavnici.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'