AKTUELNO

Njih dvoje oduzimaju dah gde god da se pojave.

Mihailo Ristić, doskorašnji fubaler Crvene zvezde, a sada igrač ruskog Krasnodara, osim sjajnom igrom, pažnju privlači i svojim atraktivnim izgledom,a na svom Instagram nalogu broji skoro 20 000 pratilaca.

Međutim, iako ga obožavaju mahom mlade devojke, on je srce poklonio samo jednoj, a ne propušta priliku ni da pokaže koliko je voli. Srećnica koja je osvojila srce ovog mladog, uspešnog fudbalera je Iva Jeremić, blogerka i studentkinja finansija prestižnog Univerziteta u Barseloni.

365 dana od kako sam tvoja - napisala je, između ostalog, Iva na svom Instagram nalogu, ispod fotografije na kojoj se vidi da joj je Mihailo za godinu dana veze priredio neverovatno iznenađenje.

Mihailova devojka je na društvenoj mreži Instagram izuzetno popularna, a postoji i veliki broj njihovih fan klubova na ovoj platformi.

PROČITAJTE JOŠ: KLUNI OTKRIO DA MU JE SIN VEĆ BARABA: Amal i Džordž u Veneciji POKAZALI BEBE! (FOTO)

Iva svakodnevno izveštava svoje Instagram pratioce o svom kretanju, a oni ne štede komplimente na račun njenog perfektnog izgleda. Takođe, neretko objavljuje fotografije na kojima pokazuje na koji način ju je iznenadio Mihailo, a može se zaključiti da je po tom pitanju on izuzetno kreativan.

Oduševljenje koje izaziva ovaj par potpuno je opravadano, s obzirom da oboje grade uspešne karijere, a samim tim služe kao dobar primer mladima koji su njima opčinjeni.

Autor: L. B.

#Crvena Zvezda

'