AKTUELNO

Taman se ponadao da će ići da spava, međutim, žena mu je promenila planove.

U ranim jutarnjim satima, učenica Zadruge, koju ste zavoleli u emisiji Televizije Pink - DNK, Divna DNK, ponovo je imala napad ljubomore zbog Mace Diskrecije, sa kojom njen muž Marko, koji je takođe deo Zadruge, od prvog dana rijalitija provodi dosta vremena.

Što kukam? Što? Slušaj, svako je na mojoj strani, a to što je Maca pričala da hoće da me okrenu protiv tebe, to nije tačno! Ja samo hoću mir, da bude sve kako treba. - zabrinuto, ali i ljuto je izjavila Divna DNK.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Marko svoju suprugu pitao zašto je ljubomorna, Divna mu je odgovorila da nije kriva što je Maca ušla u Zadrugu i što se zalepila za njega, i da je takođe ništa više ne zanima.

Od ovih ukućana, koji su ovde, niko se ne loži na nju! Ona ima zlatu ribicu, ali niko je neće. Marko ti si samo sa njom. A što sa njom? - bez odgovora svog muža ostala je Divna.

Foto: TvPink Printscreen

Maca će se i narednih dana motati oko Marka, tako da će biti vrlo uzbudljivo pratiti odnose u ovom trouglu, zašto gledajte non-stop rijaliti koji je sve oduševio "Zadruga" na kanalima Televizije Pink.

Autor: S.K.

#DNK

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'