AKTUELNO

"Da izgledam kao ti, baš bih bio komunikativan!"

Nakon što su se posle prvog izbora za mis i mistera Zadruge, utisci malo slegli. Dok su se spremali za spavanje, neki ukućani rešili su da naprave retrospektivu glamurozne večeri, koja im je bila priređena.

Foto: TvPink Printscreen

Kandidati za izbor, takmičili su se u dve kategorije, sa odećmo i bez odeće, odnosno samo u kupaćem kostimu. Na radost mušakraca sevala su lepa ženska tela i pozadine, mada i dame su imale u čemu da uživaju!

POGLEDAJTE: ŠOK I NEVERICA: Ovo su MIS i MISTER ZADRUGE! (FOTO+VIDEO)

Dok su jedni drugima prenosili svoje utiske, Anđela Veštica i Nemanja Đerić Đexon dotakli su se Marka Zeca, manekena iz Crne Gore, kome je Đexon pozavideo na izgledu:

Foto: TvPink Printscreen

Nije lik glup, ima samo problem u komunikaciji sa devojkama. Ja danas pričam sa njim o tome, on me pita kako sam tako komunikativan, a ja mu kažem - da izgledam kao ti, baš bih bio komunikativan, pogledaj na šta ličim! - razočarano je izjavio reper.

Očigledno da Marko Zec nije predmet interesovanja Anđele Veštice i da je Đexon pronašao pogrešnog sagovornika za ovu temu, pošto mu je Anđela odgovorila da Marko ima četiri grama mozga i da je ne zanima.

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Rijaliti Zadruga

'