AKTUELNO

Brine o dešavanjima u spoljnom svetu!

Učesnica najpopularnijer rijaliti programa u regionu, ali i šire, Snežana Mišković Vikorija, i proteklu drugu noć na imanju Zadruge, provela je u suzama. Podsetimo, Viktorija, čim je ušla u rijaliti, želela je iz istog i da izađe, o čemu ste imali prilike da čitate na portalu Pink.rs!

Foto: TvPink Printscreen

Ove noći, pevačica je plakala u stolici koja se nalazi pored drveta mudrosti, dok joj je u krilu sedela cimerka Milica Dugalić. Njih dve su došle sa jasnom namerom da saznaju informacije iz spoljnog sveta. Pa su zatražile da Viktroija pozove svoju ćerku!

Drvo je staro, i ne koristi nove tehnologije! O tome odlučuje veliki šef! Ha ha ha! Pet hiljada godina, telefon, ne znam šta je - odgovorilo im je drvo mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je skontala, da joj dvro mudrosti ipak ne može pomoći, i da je sve u rukama velikog šefa, Viktorija se rasplakala, a suze joj je brisala stanarka Milica, ali bez uspeha jer je Snežana previše zabrinuta.

Ostala je ona sama! Deda i baba su vrlo primitivni i stari, zato će dete da poludi i da se zaključa, pa će da ode! A drugo gleda, ko zna šta gleda ova dva dana! Hoću da je opustim, da ide normalno! Samo da li ide na posao! - u suzama je bila Viktorija.

POGLEDAJTE: ČAK SE I LEPI MIĆA ŠOKIRAO! Nakon što je želela da izađe napolje, učesnica bacala sve pred sobom! (FOTO + VIDEO)

Autor: S.K.

#Milica Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Televizija Pink

'