AKTUELNO

Glumica nije znala šta je snašlo!

Kada se sinoć završio provod u kazinu, gde se na Bulevaru Poproka, odlično provela velika većina Zadrugara, konačno su se ispravile neke stvari, zbog koji Žiža Stojanović nije želela da ide u lud provod.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica Milica Dugalić, po povratku, odamh je otiša u spavaću sobu, gde je izkritikovala glumicu Žižu Stojanović, koja je veče provela u krevetu. Bez obzira što je dobila novac od Zadruge, Žiža nije imala uslove da se kocka, pošto je svoje pare, dala Smilji Janković.

Kako ona može da uzme tvoj novac? Dokle ću da te učim? - napala je Milica Žižu, na šta je Žiža odgovrila: Pa vi ste mene sludili, pa vi ste užas! Ja vas ne volim više! - vikala je glumica.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu su se uključili i ostali takmičari, koji su se složili da Žiža treba da sačuva svoj novac, pa makar i ne išla u kazino! Žiža je na sve rekla: "Deco, ovo nema nigde!" Prepiranje je prekinuo Bane Čolak, koji se žalio da od svojih cimerki, ne može da spava!

Podsetimo, Žiža je juče više puta u toku dana plakala, što su ostali takmičari komentarisali iza leđa ove legendarne glumice.

POGLEDAJTE: DOBILA POZIV, KAO DA IGRA ULOGU! TREBA DA IDE KUĆI: Dok su ostali bili na Bulevaru Poroka, njih troje ogovarali su ovu učesnicu! (FOTO + VIDEO)

Autor: S.K.

#Bane Čolak

#Milica Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Žiža Stojanović

'