AKTUELNO

U studiju će se Radi Radenović pridružiti novinari, koji neće štedeti učesnike, sa kojima će biti Dušica Jakovljević.

Dugoočekivani rijaliti "Zadruga", počeo je sinoć na najgledanijem komercijalnom emiteru, TV Pink, a čak 37 poznatih ličnosti postale su učesnici projekta koji nije viđen na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Zadrugari će se već večeras suočiti sa predstavnicima sedme sile, ali i gledaocima, 24 časa nakon ulaska, i to u emisiji "Narod pita".

U studiju će se Radi Radenović pridružiti novinari, koji neće štedeti učesnike, sa kojima će u gradu, koji je od sinoć njihov dom, biti Dušica Jakovljević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Vi, dragi gledaoci, ali i novinari, imaćete priliku da učesnike najspektakularnijeg projekta na ovim prostorima, "Zadruga", pitate sve što vas zanima, posebno zato što je prva noć u rijalitiju bila i te kako burna.

Ko se sa kim posvađao i zbog čega, između koga su se rodile prve simpatije, ali i na mnoga druga pitanja, odgovaraće Zadrugari, koji su već osvojili vaša srca.

Pored toga, ovonedeljni vođa "Zadruge", Marko Janjušević, večeras će uživo izabrati svoja dva potrčka, koja će mu, u nedelji njegovog vođstva, biti na raspolaganju.

Foto: Pink.rs

Ne propustite emisiju "Narod pita", večeras, uživo od 21:30h, samo na TV Pink!

OBORENI SVI REKORDI GLEDANOSTI!

Tokom čitavog jučerašnjeg dana, TV Pink bila je najgledanija stanica u Srbiji, uključujući ne samo komercijalne emitere, već i Javni servis, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen. Pored najgledanijih emisija TV Pink tokom celog dana, najveći broj gledalaca ikada u Srbiji pratio je početak najspektakularnijeg rijaliti šou programa ''Zadruga'', u terminu od 21 čas pa do dva sata iza ponoći. Auditorijum od neverovatnih 34,5 odsto gledalaca, pratio je šestosatni prenos ulaska učesnika u impresivan grad, dok je share u određenim delovima emisije dostizao gledanost od više od 46 odsto.Hvala na poverenju i ostanite uz rijaliti "Zadruga" i TV Pink!

Foto: Printscreen

Autor: M. Đ.

#Dušica Jakovljević

#Rada Radenović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Narod pita

#emisija

#rijaliti

'