AKTUELNO

Pevač se požalio.

Folker Aca Lukas nakon skandala koji se dogodio sa njegovom sada već bivšom suprugom Sonjom Vuksanović otkrio je da nema kontakt sa ćerkom Viktorijom kojoj je, predpostavlja se, mama oduzela mobilni telefon.

Naime, pevač je objavio fotografiju svoje mezimice na društvenoj mreži Instagram putem koje je otkrio da mu mala Viktorija jako nedostaje i da ne može da stupi u kontakt s njom.

Foto: Instagram

- Moja ljubav, moja duša. Čekam da joj vrate telefon - napisao je Aca pored fotografije, a njegovi pratioci i fanovi su ga uglavnom podržali rekavši da im nije jasno kako neko može da se sveti preko deteta.

Pročitajte još:POSLE SVEGA ŠAŠIĆ STAO NA LUKASOVU STRANU?! Željko otkrio detalj o Sonji koji mnogi nisu znali!

Foto: TvPink Printscreen

Inače, čak je i Željko Šašić, Sonjin bivši suprug i Lukasov nekadašnji ljuti suparnik izjavio je da mu je jasno zašto je Aca fizički nasrnuo na nju jer je i njega provocirala svojevremeno.

- Ni tada, a ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom sa kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam hteo da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: "Sonja, nemoj da me izazivaš." Bukvalno godinu dana u kući nismo ni komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam ni takao, ruku na nju digao nisam - rekao je Željko za ''Informer''.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#pevač

'