AKTUELNO

Izgleda da nije mogla da podnese prve probleme.

Nakon što su čuli sva pravila rijalitija Zadruga, koji je sinoć bio ubedljivo najgledaniji program u regionu, pevačica Snežana Mišković Viktorija, u suzma je zgrabila svoje stvari i krenula ka izlaznim vratima, grada gde će narednih meseci boraviti ukućani.

Foto: TvPink Printscreen

Za Snežanom su odmah potrčali i ostali stanari, koji su je ubeđivali da stane i da se vrati, a odlazak pevačice bi izgleda najteže pao Mini Vrbaški, ali i njenoj koleginici iz sveta muzike Tanji Jovićević, koja je bila uporna da spreči Viktoriju da napusti Zadrugu!

Nemoj! Nemoj! Umreću bez tebe! Viktorija! Nemoj! Vikili moja! Ja se osećam kao go***! Nemoj! - vikala je Tanja Jovićević, dok su ostali Zadrugari posmatrali ovu scenu.

Foto: TvPink Printscreen

Razlog zašto je u suzama krenula ka izlazu, je taj, što je Viktoriji bio potreban lek, koji će joj pomoći oko prehlade, sa kojom je ova pevačica imala problema i pre ulaska u rijaliti koji do sada nismo imali prilike da gledamo na našim prostorima.

PROČITAJTE JOŠ: TREĆA učesnica Zadruge ZAPRETILA: Ako mi neko bude UDARIO NA DETE, sledi mu OVO! (FOTO)

Na svu sreću, drama se brzo završila, pa je Snežana odustala od toga da izađe iz Zadruge, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u ovom video prilogu:

POGLEDAJTE: SEVNULE VARNICE PRED SAM POČETAK ZADRUGE: Maca i Viktorija se pokačile u MAGAZINU IN! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Televizija Pink

'