AKTUELNO

Prvo veče novog rijaliti šou programa "Zadruga" pratite uživo na Televiziji Pink!

Došao je trenutak koji je čitav region nedeljama unazad s nestrpljenjem iščekivao - upravo je na Televiziji Pink počelo emitovanje prve sezone "Zadruge", najspektakularnijeg rijaliti šou programa ikada!

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Milionski auditorijum najgledanije komercijalne televizije pozdravio je voditeljski trio ovog gigantskog TV formata, Rada Radenović, Dušica Jakovljević i Ognjen Amidžić, a u svakom trenutku očekuje se predstavljanje i ulazak prvih učesnika "Zadruge".

Foto: Pink.rs/Pixabay

Budite uz program Televizije Pink i budite u toku sa svim dešavanjima u novoizgrađenom gradu, a sve detalje koje ste propustili i ekskluzivne video-snimke pronađite samo na portalu Pink.rs!

Foto: Pink.rs

Grad koji je izgrađen u svrhu snimanja rijalitija "Zadruga" prostire na tri hektara, i poseduje jezero Stiva Džobsa, sa vodopadima, i ostrvom. Upravo na tom ostrvu je veliki platinasti kip ovog velikana, inače jednog od osnivača kompanije "Epl".

Foto: Pink.rs

Osim toga, napravljen je i trg Bruna Marsa, na kom se takođe nalazi velika statua ovog muzičara, kao jednog od nosilaca svetske pop muzike. Tu je i plato, sa bazenima, koji nosi ime najveće svetske tinejdžerske senzacije - Džastina Bibera. Irski pab, prodavnice, radionice, sudnica, Parlament, prostorije za rehabilitaciju i izolaciju su samo neke posebnosti, koje će, od 6. septembra, postati svakodnevica za 33-oje učesnika, po svemu sudeći, istorijskog projekta Željka Mitrovića. Kako je najavljeno, u sklopu grada će postojati i ulica Lasa Vegasa, u kojoj će se osim noćnog kluba, namenjenog za najbolje žurke, nalaziti i veliki kazino, gde će učesnici moći da okušaju svoju sreću.

Foto: Pink.rs

D. T.

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'