AKTUELNO

Treča po redu takmičarka jeste Snežana Mišković Viktorija.

Posle Divne Milanović i Marka Kocića, zvezda emisije "DNK", došlo je vreme da se gledaocima predstavi nova učesnica "Zadruge"! U pitanju je rok zvezda Snežana Mišković Viktorija!

Foto: Pink.rs

Ona je u profilu ispričala da će sigurno "bocnuti" one takmičare koji se budu hvalili "armijama fanova", a onda se pridružila Divni i Marku u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi tek srećemo večeras jedni druge... Mislim da će se na licu mesta sve iskristalisati, svako ima svoje zanimanje, pitanje je kako će se ko snaći. Ja raspolažem sa toliko veština da slobodno možete  da me pošaljete da muzem ponovo, neće mi biti problem. Znam da šijem, pomažem u kupovini, kuvam za druge - hvali se Viktorija u studiju i dodaje da jedva čeka da uživa u slanoj vodi, ali i da neće tolerisati primitivizam i uvrede, pogotovo na račun svog deteta.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Snežana je rođena 19. decembra 1958. godine u Vučitrnu na Kosovu, gde je i provela svoje detinjstvo. Svirala je harmoniku i igrala balet u osnovnoj školi u Kosovskoj Mitrovici. Godine 1976. dolazi u Beograd na studije, i postaje deo kulturno-umetničkog društva "Krsmanović". Muzičku karijeru započela je u grupi "Aske", koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji u Engleskoj. Grupa je prestala da postoji 1986. godine, a krajem iste godine, osniva grupu "Viktorija". Snežana je 1989. godine proglašena za najbolju rok pevačicu, a već sledeće godine, na festivalu MESAM dobija status pevačice godine. Viktorija je danas samostalna umetnica i zalaže se za povratak rokenrola na javnu scenu. Učestvovala je u prvoj sezoni rijalitija "Farma". Ima ćerku Taru, kojoj se potpuno posvetila i retko se pojavljuje u medijima.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'