AKTUELNO

U studio je stigla i Maca Diskrecija, a onda je započeta brutalna svađa.

Voditeljkama i takmičarima u studiju predstavila se i kontroverzna Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja je već zapretila budućim cimerima da će iz zgaziti ukoliko je budu napali.

Foto: TvPink Printscreen

- Neću se nikom u rijalitiju javiti i pružiti ruku. Mislim da sam mnogo bitnija od njih, ko mi se bude prvi javio, i ja ću njemu - odmah je skandaloznom izjavom Maca podigla atmosferu u studiju, a onda odgovorila Divni Milanović, koja je ranije priznala da je se plaši.

Foto: TvPink Printscreen

- Nema potrebe ljudi da me se boje, oni koji nemaju razlog za to - poručila je Maca i dodala da je zaljubljena, da je njeno srce osvoji biznismen.

Njene izjave se nisu svidele Snežani Mišković Viktoriji, koja joj je udelila dobronamerne savete, što se Maci nimalo nije dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne trebaju mi vaši saveti! Vaše vreme je isteklo, zreli ste za dom penzionera! Vi ste propala zvezda, ja sam sad aktuelna zvezda!

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, rođena je 27. maja 1991. godine, u Tuzli. Završila je turističko-ugostiteljsku školu, kada je shvatila da želi da se bavi javnim poslom. Pažnju medija privukla je svojim provokativnim snimcima, a 2015. i 2016. godine objavila je svoje pesme - "Diskretno" i "Ljubav". Bila je deo "Moćnog programa" na TV Pink, a sada će se pojaviti u rijalitiju "Zadruga".

Foto: Ivan Vučićević

Pink.rs

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Televizija Pink

#Zadruga

#pevačica

#starleta

'