AKTUELNO

Košarkašicu Milicu Dabović zatekli smo na snimanju jedne TV emisije gde smo sa njom razgovarali o njenom emotivnom statusu i planovima za budućnost.

Milica Dabović, osvajač olimpijske medalje, u skladnoj je vezi sa biznismenom Simonom Šiklićem koji ju je osvojio svojim manirima, zbog čega planira i da sa njim provede celi život.

Foto: Instagram

- Najbitnije je da je čovek pozitivan i da ima takav pogled na svet, a svaki muškarac treba da bude džentlmen. Sve ih je manje i manje, ali ja sam našla svog, pa verujem da i dalje postoje - izjavila je Milica i otkrila po čemu se to sve Simon, čije je pravo ime Šime, razlikuje od ostalih muškaraca.

- Njega sve odvaja od drugih, to prosto ne mogu opisati. O njemu pričam kao da takav ne postoji i, stvarno kad pogledam malo široko, zahvaljujem se svakog dana Bogu zbog Simona. On stvarno zna kako da vodi računa o meni, buketi cveća, maniri, otvaranje-zatvaranje vrata... I pre nekoliko dana mi je poklonio buket šarenih ruža. Zna da volim i novogodišnje ukrase, pa gde god nađe nešto, kupi i mi donese, vodi me na ručak, večeru - sa osmehom na licu priča Milica i otkriva da Simon, ipak, ima jednu veliku manu.

Foto: Instagram

- Jako je ljubomoran, to mu je jedina mana, ja mislim. Teško se borim sa tim. Na svu sreću, ljubomornih scena nemamo puno, ali kada ih imamo, to je baš žestoko. Oštra sam na jeziku, on nije, a nekad pravi scene tamo gde ih nema. Ja ne vidim nikoga osim njega. Takva sam, inače – kad volim, volim te dok me ne povrediš, a kada do toga dođe, sve se ugasi. Čaša koja se slomi nikada ne može da se sastavi i da bude ista - iskrena je bila proslavljena košarkašica u razgovoru za Pink.rs.

Foto: Instagram

Ipak, ona kraj njega planira da večno ostane sa svojim dragim kraj koga se oseća sjajno i da sa njim osnuje veliku porodicu.

- Planiram proširenje porodice i venčanje, ali sada mi je prioritet kamp. Fokusirana sam na to da se deca provedu savršeno u avgustu sledeće godine - objasnila je Dabovićeva koja će se nakon predstojećih profesionalnih obaveza u potpunosti posvetiti svom privatnom životu.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Milica Dabović

#Šime Šiklić Simon

'