AKTUELNO

Propalo joj romantično putovanje sa dečkom.

Pobednica "Farme 6" Stanija Dobrojević nadala se da će naredne dane provoditi na egzotičnim lokacijama u američkoj saveznoj državi Florida. Međutim, priroda se postarala da joj upropasti planove.

Foto: Instagram

Kako Pink.rs saznaje, Stanija je otputovala na Floridu kako bi tamo uživala sa dečkom. Nakon nekoliko sati provedenih na ovom poluostrvu, njoj je savetovano da napusti ovu lokaciju zbog uragana koji se očekuje da će udariti na ovu državu za nešto više od 48 sati. Ona nije imala izbora i morala je da se evakuiše, odnosno, ona se zajedno sa dečkom vratila u saveznu državu Nju Džerzi.

Treba pomenuti da je na Floridi već proglašeno vanredno stanje jer se očekuje pomenuti uragan, koji nosi ime Irma. On se približava Sjedinjenim Američkim Državama iz pravca Atlantika i Karipskog mora i već sada je dostigao četvrtu kategoriju, odnosno brzinu vetra od 251 kilometar na sat. Uragan još nije udario u Floridu, ali ga je guverner ove države Rik Skot već sada proglasio opasnim po život i očekuje se njegova velika razorna moć.

Autor: M.V.

#Florida

#Sjedinjene Američke Države

#Stanija Dobrojević

#uragan

'