AKTUELNO

Povredu nije shvatio ozbiljno!

Pevač Radiša Trajković Đani nedavno je proslavio punoletstvo sina, o čemu ste sve mogli da čitate na portalu Pink.rs, a iako je tada bio već ozbiljno bolestan, on je nastavio sa nastupima.

Foto: Printscreen

Pevač se u nedelju vratio u Beograd, gde ga je sačekala supruga, a iako je delovalo kao da je sve u redu, Đani je danas iznenadio sve svoje fanove fotografijom iz bolničkog kreveta. Kako je njegova supruga objasnila, razlog zašto je završio u bolnici jeste povreda koju je zadobio pre dve nedelje:

Imao je manju povredu pre neke dve nedelje u Bihaću, koju nije shvatio ozbiljno i to se sada inficiralo. Nalazi se u bolnici već nekoliko dana. Na sreću, nije gangrena, ali prima jaku terapiju. Nadam se da će izaći do petka. On je otkazao sve nastupe, ja sam mu savetovala da ih otkaže na dve nedelje, ali on ih je za sada otkazao samo na sedam dana. Danas se oseća malo bolje - rekla je ona.

Foto: Printscreen Instagram

Đani je napisao uz fotografiju da nije slušao čika doktora i zato je morao u bolnicu, a fanovi su mu poželeli brz oporavak.

Autor: N.V.

#Bolnica

#Radiša Trajković Đani

#pevač

'