AKTUELNO

Odmah je zakazala hitan pregled.

Odmarajući od obaveza koje svakoga dana ima puno, pevačicu Anu Kokić uhvatila je prava panika kada je u trenucima opuštanja napipala kvržicu na svoji grudima. Ana se odmah odzela od straha, jer je pomislila na ono najgore.

Kako je odgovorna prema sebi i svom zdavlju, pevačica je hitno zakazala pregled na jednoj klinici, gde su za nju, srećom, imali lepe vesti. Kokićka je mogla da odahne, jer se ispostavilo da je ono što je napipala bilo benigno masno tkivo, koje nije opasno po njeno zdravstveno stanje.

Ana je tog dana odložila sve obaveze da bi proverila o čemu je reč. Kada joj je doktor saopštio da ne mora da brine jer je sasvim normalno da se na određenim delovima tela stvaraju masna tkiva, Ana je odahnula - kaže blizak prijatelj pevačice.

Nakon svega toga, pevačica se oglasila i rekla da se toga dana strašno uplašila za svoje stanje i da kad god vidi neku promenu na svome telu odmah reaguje, jer se u današnje vreme živi brzo, ne vodi se puno računa o zdravlju i niko nije siguran šta mu se može dogoditi. "Ja sam za to da je uvek bolje da se spreči nego da se misli da će zdravstveni problem sam da se reši" - istakla je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Ana Kokić

'