AKTUELNO

Što je 6. septembar bliži, atmosfera pred ulazak u rijaliti koji pomera granice ovog formata sve je usijanija.

Veliki broj učesnika "Zadruge", najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg rijalitija na ovim prostorima, kojim su oduševljeni i svetski stručnjaci, poznat je javnosti, ali se identiteti više od polovine njih još drže u tajnosti.

Sada su na zvaničnom kanalu televizije Pink na Jutjubu objavljena dva snimka koja su zaintrigirala milione koji sa nestrpljenjem očekuju 6. septembar, kada ovaj rijaliti počinje.

Foto: TV Pink Printscreen

U njemu učesnici, od kojih je neke lako prepoznati, pričaju o sebi, o odluci da uđu u "Zadrugu" i o tome šta gledaoci i drugi učesnici mogu da očekuju od njih.

- Ja ću da spopadnem svaku starletu, svakog grubijana ću da naučim pameti - kaže u snimku jedan od njih.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne volim nikog od tih učesnika za koje sam čula da ulaze - iskrena je bila druga od njih.

- Neka radi ko šta hoće, ali stvarno ne treba da udara na mene, jer mogu da budem đavo i da ih dovedem do same ivice ludila - zapretila je jedna od temperamentnih dama koje ulaze u rijaliti, pa otkrila i da se neće stideti da ima seks pred kamerama ukoliko ga bude želela.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDE DNK EMISIJE ULAZE U ZADRUGU! Oni će svoje BRAČNE probleme rešavati u rijalitiju! (FOTO+VIDEO)

Pogledajte donje snimke i pokušajte da prepoznate buduće učesnike "Zadruge", ali imajte na umu da to nije ni polovina onih koje će se useliti 6. septembra u 21 čas u novosagrađeni grad gde će ih 24 časa pratiti budno oko kamere.

Autor: V. T.

#Zadruga

#rijaliti

'