AKTUELNO

Popularna voditeljka ugostiće ove subote, 2. septembra, domaće zvezde koje će milionski auditorijum narednih meseci gledati u rijalitiju "Zadruga".

Još šest dana deli nas do početka emitovanja "Zadruge", rijaliti šou programa do sada neviđenog kako na ovim prostorima, tako i u svetu, a pre nego što se domaći vipovci usele u novoizgrađeni grad gde će živeti narednih meseci, popularnoj voditeljki Sanji Marinković otkriće sve svoje tajne i planove.

Pročitajte još... NAJLJUĆA SUPARNICA MACE DISKRECIJE ULAZI U ZADRUGU: Počupaću joj svu kosu! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In", koja se svake subote u 17 sati emituje na Televiziji Pink, ugostiće ovog vikenda Nadu Obrić, Macu Diskreciju, Snežanu Mišković Viktoriju, Žižu Stojanović, Lunu Đogani, Zorana Marjanovića i Lepog Miću koji će iskreno odgovoriti na pitanje da li će se u "Zadruzi" više služiti socijalnom ili erotskom inteligencijom, kao i da li će biti robovi pohlepe, poput nekadašnjih stanara "rijaliti domova".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Andrej Nihil/Pink.rs

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

Milionski auditorijum Pinka čeka uzbudljivi vikend kao uvertira u sve ono što će uslediti naredne nedelje, a šta će to budući zadrugari otkriti Sanji Marinković ekskluzivno saznajte u subotu, 2. septembra u 17 sati na Televiziji Pink!

Foto: Instagram

D. T.

#Luna Đogani

#Magazin In

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Nada Obrić

#Sanja Marinković

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zoran Marjanović

#rijaliti

#Žiža Stojanović

'