AKTUELNO

Novi detalji iz ljubavnog života Jelene Đoković!

Tačno 12 godina slušamo priče o odnosima između Jelene i Novaka Đokovića, prvo su tu bili detalji vezani za njihovo zabavljanje, kasnije za veridbu, brak i u poslednje vreme sve informacije vrte se oko njihovog roditeljstva. Međutim, isplivali su i novi detalji o ljubavnimo životu Jelene Đoković, tada Ristić.

Biće da Jelena ima posebna osećanja kada su teniseri u pitanju, pa je tako pre romanse sa Novakom, Jelena vodila i jednu stabilnu, ali kratku vezu sa teniserom Ivanom Bjelicom - Giletom. Odmosi između njih i nisu preterano zaživeli, jer su i jedno i drugo bili previše mladi, pa su smatrali tu vezu velikim opterećenjem i došli do zaključka da je najbolje da se raziđu.

Nakon Ivana, Jelena upoznaje Đokovića, sa kojim i danas uživa u braku. A bivši dečko, Ivan Bjelica - Gile, sada, svoje emocije poklanja poznatoj glumici Hristini Popović, koju smo upoznali kroz razne domaće filmove i serije, a najbitniju ulogu imala je u filmu - Parada. Veza Hristine i Ivana, traje već duži vremenski period, njihovi prijatelji tvrde da se odlično slažu i da je prisutna velika pozitivna energija kada se nađu u društvu ovo dvoje mladih ljudi, koji svoju ljubav često znaju da šeruju i na društvene mreže.

Autor: Pink.rs

#Hristina Popović

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

'