AKTUELNO

Helena Topalović izašla je u kafanu sa društvom, a potom s epojavio njen snimak u veoma lošem izdanju.

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, trenutno je na Zlatiboru, gde izgleda koristi maksimalno ovu planinu, ali ne za obilazak priprode i udisanje svežeg vazduha, već za obilaženje kafana.

Foto: Instagram

Sudeći po objavi na Instagramu, Helena više voli noćni život, pa se tamo odlično provodi, sa svojim društvom. Na snimku koji je okačila, vidi se da leži na stolu, možda od previše popijenog alkohola, a možda i zbog toga što ju je pesma pogodila.

U jednom trenutku, na snimku se vidi da kako joj prilazi drug, koji joj podiže glavu, i pokušava da je probudi, ali ona nije preterano davala tome značaj, a izvor sa lica mesta, dao je malo detaljniji opis onoga što se te večeri dešavalo:

Foto: Instagram

- Piće ju je baš brzo uhvatilo, i to se dogodilo možda malo više od sat vremena nakon što je sa društvom ušla u kafanu. A onda je počela da se valja po stolu i da obara čaše - rekao je izvor koji je te večeri bio u društvu ćerke pevača, a kako se ova noć završila za Helenu, nije poznato. Ono što jeste je da se pošteno obrukala.

Autor: Pink.rs

#Helena Topalović

#Milan Topalović Topalko

'