AKTUELNO

Plaši se da ne uradi nešto loše.

Vest o tome da su Aca Lukas, Darko Lazić i Ana Sević u ljubavnom trouglu potresa javnost već danima, a skoro svakodnevno neki novi detalji isplivaju na površinu. Niko od aktera priče ne želi da komentariše razna nagađanja, ali ipak nije sve savršeno.

Foto: Bojan Vuković/Predrag Gajić/Andrej Nihil

Naime, kako se navodi, sve o čemu se pisalo uticalo je na Darka Lazića, zbog čega njegova supruga strahuje da bi mogao da uradi nešto nepromišljeno:

Ana i Darko se neprestano svađaju, a Darka sve češće možete da sretnete u kafani. Ana strepi svaki put kada Darko ide na putovanja i nastupe da ne uradi nešto nepromišljeno. Čak zove i njegove prijatelje da malo pripaze na Darka dok su u noćnom provodu, a pevač se na društvenim mrežama često hvali ludom atmosferom iz izlazaka koji ponekad traju do jutra. Kako ume ponekad da preteruje, Ana se često zaplače i posvađa sa njim, zbog čega je i neretko očajna" ispričao je izbor blizak paru.

Foto: Facebook, Instagram

Obzirom na to da se bračni par Lazić - Sević ne oglašava po ovom pitanju, nije poznato da li u svim ovim pričama ima istine.

Autor: N.V.

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Brak

#Darko Lazić

#Strah

'