AKTUELNO

Pevačica ponovo pokazala svoju emotivnu stranu.

Novosadska barbika, Nataša Bekvalac, poznata je kao osoba koja pušta svoje srce da bira ono što želi, a da se ona protiv toga nikad ne bori. Tako je, čini se, napokon sreću pronašla u biznismenu Luki Lazukiću, a njihova sreća uvećana je kada su saznali da će postati roditelji.

Foto: Kobra/E-Stock Miloš Rafailović

Iako nisu mislili da će im se to desiti, Nataša i Luka raduju se dolasku na svet njihovog prvog zajedničkog deteta, a kako beba ne bi bila rođena u vanbračnoj zajednici, rešili su da svoju vezu krunišu brakom.

Naime, Nataša je rešila da sudbonosno "DA" svom novom partneru izgovori na njenom omiljenom mestu za odmor, Ibici, a ekipa emisije "EKSKLUZIVno" saznala je da će to biti na jesen. Sada je i konačno odlučila da će to biti 25. septembar, što je ujedno i njen rođendan. Kako je portal Pink.rs prvi pisao, pevačica je već odabrala jednostavnu venčanicu koju želi što pre da obuče, dok stomak ne bude počeo da joj se nazire.

Podsećanja radi, Bekvalčeva je odlučila da se razvede od svog supruga Ljube Jovanovića u martu ove godine, da bi samo nekoliko nedelja kasnije otpočela vezu sa Lukom, u kojeg ne krije da je do ušiju zaljubljena.

Autor: N.V.

#Datumi

#Ibica

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Venčanje

'