AKTUELNO

Starleta i pevačica je svojim izjavama izazavala bes kod ostalih učesnika rijalitija"Zadruga".

Otkako je potvrdila da ulazi u rijaliti "Zadruga", Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija je podigla mnogo prašine.

Foto: Pink.rs

Naime, pevačica i starleta je svojim intervjuom, za portal Pink.rs, izazvala bes kod svojih budućih cimera, iako je do ulaska u "Zadrugu" ostalo još oko dve nedelje.

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, osuo je paljbu po Maci, nazvavši je beskućnicom i prostitutkom, te je sada od Mace dobio i odgovor.

Foto: Andrej Nihil

- Lepom Mići, posle svega što je rekao, imam da poručim samo da mi se nad*va. Mića je za mene sića i ništa više - bila je kratka Maca, koja nije želela da dalje komentariše pevača.

Na pitanje kako će se slagati sa Sorajom Vučelić, Minom Vrbaški i Anom Korać, koje će takođe ući u "Zadrugu", Maca je rekla da ne koristi PVC stolariju, a sada je otkrila i svoje mišljenje o Anđeli Mitkovski, poznatijoj kao Anđela Veštica.

Foto: Instagram

Nisam čula za tu nazovi starletu, ne bih da komentarišem takve ljude uopšte i da im dajem na značaju, to je to - rekla je popularna starleta.

Kako je Mina postala poznata javnosti zahvaljujući aferi "nedostaješ" sa Šakom Polumentom, Maca je ispričala kako bi ona reagovala da je dobila takav snimak od pevača.

Foto: Pink.rs

- Za mene je Šako velika zvezda, ne mogu da ga komentarišem u tom smislu. Za njega se kače devojke koje su željne popularnosti, koje ne mogu da se same izbore za svoje mesto na javnoj sceni nego preko nekog drugog. Radije bih u životu bila niko i ništa, nego da se tako proslavim - objasnila je Maca za naš portal.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je starleta već imala i okršaj sa Zoranom Marjanovićem, suprugom pokone pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je rekao da joj nikad ne bi napisao pesmu, Maca mu je žestoko odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo sam rekla da meni amateri ne pišu pesme, on da je tako dobar tekstopisac, valjda bi živeo od toga, kao na primer Damir Handanović, kupovao bi džipove. Prvo, kako ga nije sramota da ulazi u rijaliti, a nije se pojavio ubica njegove žene. Drugo, kako ima obraza da ostavi svoje dete i uđe u rijaliti. Neka ga bude sramota - bila je brutalna Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ostale potvrđene učesnike rijalitija ne smatra konkurencijom, niti bilo koga od njih vidi kao nekoga ko može da joj stane na crtu.

- Kada bi ušla Jelena Golubović, sa njom bih se slagala, to je za mene inteligentna žena. Što se ostalih takmičara tiče, lako ću ja sa njima izaći na kraj, jer sam ja rijaliti igrač sa iskustvom. Teško da će oni meni moći da izađu na crtu, sve ću ih ispratiti iz rijalitija, šest meseci mi je malo - rekla je kroz osmeh Maca.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Anđela Veštica

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zadruga

#Zoran Marjanović

#pevačica

#rijaliti

#starleta

'