AKTUELNO

Folkerka je uz pratnju obezbeđenja napustila letilicu.

Poznata pevačica Sanja Đorđević bila je inicijator skandala u kojem je izvukla deblji kraj! Naime, nakon svađe sa stjuardom, koji ju je opomenuo da ne sme da koristi mobilni telefon pre nego što se motor ugasi, pevačica je uz pratnju obezbeđenja morala da napusti avion.

Pročitajte još... OVO MORATE DA VIDITE: Srpska glumica POTPUNO GOLA na pragu ŠESTE DECENIJE! (FOTO)

Foto: Youtube

-Po sletanju aviona u Beograd, Sanja je izvadila aparat iz tašne u nameri da ga uključi. Tada joj je prišao stjuard i opomenuo je da to ne radi jer je telefoniranje zabranjeno. Neprestano joj je ponavljao da motori aviona još uvek nisu isključeni. Bila je baš neprijatna situacija - ispričao je sagovornik koji se zatekao na mestu dešavanja i dodao da je Sanja pokušala na lep način da mu objasni da nije nameravala da telefonira, već da samo uključi aparat. Međutim, u tome nije uspela, pa je izgubila živce i napravila haos.

Foto: Youtube

- Svašta mu je rekla. Vikala je na njega, psovala ga, govorila mu da je nekulturan i nevaspitan i da njena noga više neće kročiti u njihove avione. Stjuard je tada ućutao, povukao se i pozvao obezbeđenje, koje je došlo i zamolilo Sanju da napusti avion zbog remećenja reda i mira. Poručila im je da će sa zadovoljstvom izaći napolje i da više nikad neće koristiti usluge njihove avio-kompanije - ispričao je izvor, a i sama pevačica potvrdila je da je do konflikta došlo.

-Tačno je to što ste čuli. Na odmoru sam i ne mogu sad da pričam o tome - rekla je Sanja.

Pink.rs

#Sanja Đorđević

#pevačica

'