AKTUELNO

Multimedijalna ličnost se, po svemu sudeći, priprema za učešće u najskupljem i produkcijski najzahtevnijem TV formatu Televizije Pink.

Imena desetak učesnika rijalitija "Zadruga", čije emitovanje počinje 6. septembra na Televizije Pink, već su uveliko poznata domaćoj javnosti koja s nestrpljenjem iščekuje šou kakav do sada nije viđen u regionu, ali ni u svetu. Već nedeljama unazad šuška se da će se u rijalitiju naći i Soraja Vučelić koja mudro ćuti i ne oglašava se, po svemu sudeći, polako ali sigurno priprema za jednu od najuzbudljivijih avantura u životu.

Foto: Instagram

ČAČKALA JE POGREŠNOG: Lepi Mića otkrio NAJSTRAŠNIJU TAJNU Mace Diskrecije! (FOTO)

Ona je, najpre, odmarala na crnogorskom primorju u društvu svoje prijateljice Ane Korać, koja se takođe pominje kao učesnica "Zadruge", a nakon što je napunila baterije došlo je vreme da obnovi svoj garderober.

Foto: Instagram

Soraja je, kao što se to od nje i očekuje, rešila da se opremi najskupljim odevnim komadima iz najnovijih kolekcija poznatih modnih brendova, a delić onoga što je danas pazarila podelila je i na Instagramu.

Foto: Instagram

Nema sumnje da će svojim fizičkim izgledom i skupim krpicama mamiti uzdahe gledalaca, ali i izazvati pažnju kod ostalih učesnica, među kojima će se naći starlete, glumice, pevačice i druge javne ličnosti.

Soraju je već javno isprozivala Maca Diskrecija, zbog čega svi očekuju njihov brutalni rat u "Zadruzi", a šta je to bosanskohercegovačka starleta rekla o Vučelićevoj pročitajte u linku koji sledi:

TRAŽILI STE, GLEDAĆETE! MACA DISKRECIJA ulazi u ZADRUGU i već proziva: Soraja je PVC, a Zoran amater!

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Ana Korać

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Soraja Vučelić

#Televizija Pink

#Zadruga

#pevačica

#rijaliti

#starleta

'