AKTUELNO

Publika je odmah reagovala, a kada je završio sa imitacijom, svi su mu tražili da je još jednom ponovi. Ipak, nisu svi bili oduševljeni.

Sledeći takmičar je Velimir Tošić iz Banatskog Karlovca i njegov talenat su imitacije poznatih ličnosti i onih ljudi koji su mu inspirativni bez obzira na to da li su poznati ili ne. Posle učešća u šouu "Audicija", koji se prikazivao na televiziji Pink, najgledanijoj televiziji u regionu, ima mnogo nastupa, pa se, kako kaže, nije plašio žirija emisije "Ja imam talenat".

Foto: Printscreen Youtube

On je bez pozdrava i predstavljanja stupio na veliku scenu studija u Šimanovcima, okrenuo prvo leđa žiriju, a onda ih pozdravio glasom premijera Aleksandra Vučića.- Dobro veče. Uvaženi predstavnici medija - rekao je on, što je izazvalo ovacije u publici koju je utišao u Vučićevom maniru.- Smejte se svi koliko god hoćete, ja vam samo kažem iskreno šta mislim - nastavljao je on svoju imitaciju, koja je dobro nasmejala Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu, dok su se Danica Makcimović i Srđan Žika Todorović koncentrisali na procenu.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je završio sa imitiranjem premijera, sve je iznenadio kada je "zasvirao" usnama kao da svira trubu.Publika je bila oduševljena njegovim umećem, kao i članovi žirija, koji su mu, svi do jednog aplaudirali.- Hoćemo još, hoćemo još - vikali su iz publike, pa je Velimir nastavio da imitira premijera Vučića.

Foto: Printscreen Youtube

- Ma ti si sjajan, stvarno. Oduševio si me i sve u studiju - prva je prokomentarisala Ana.- Dobar si imitator, to je svima jasno. I što se mene tiče, ja sam "za", ideš dalje i verujem da ćeš nam doneti širok dijapazon novih likova - rekao mu je Žika.- Što se mene tiče, to je sasvim pristojno i volela bih da vidim nešto bogatije - nije bila potpuno zadovoljna Danica, pa je on odlučio da nakratko imitira i voditeljku Leu Kiš, posle čega ju je ubedio da i ona kaže da je za prolaz.I Rasta mu je dao glas, dodavši da želi da čuje što više Vučića od njega, posle čega mu je i voditeljka Ana Mihajlovski još jednom tražila imitaciju premijera.

V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#emisija

'