AKTUELNO

Poznata pevačica narodne muzike u intervjuu za Pink.rs otkriva zbog čega je plakala kada je dobila poziv za učešče u rijalitiju "Zadruga".

Kao bomba odjeknula je vest da će legenda narodne muzike Nada Obrić biti jedna od učesnica rijalitija "Zadruga", čije emitovanje počinje 6. septembra na Televiziji Pink, a mi smo pevačicu pozvali kako bismo proverili koji su joj motivi za učešće u ovom revolucionarnom rijalitiju, ali i kako se oseća uoči nove životne avanture. Ovom prilikom Nada je otkrila koga će izbegavati, kao i s kim joj boravak tamo, neće biti prijatan.

Foto: E-stock Boris Mirkov/Pink.rs

- Omađijana sam, nemam drugo objašnjenje! Neka magija je u pitanju, ne postoji rijaliti koji je emitovan kod nas, a da me nisu zvali. Sve sam ja to 'ladno odbijala, a sad sam prihvatila, nemam objašnjenje zbog čega. U šoku sam, imam najveću tremu u životu. Ja sam juče plakala od uzbuđenja, treme... Drhtala sam kao prut i plakala - rekla nam je na samom početku vidno uzbuđena pevačica i otkrila da ne zna kako će se ponašati u rijalitiju, ali jedno je sigurno - taktiku neće imati.

Foto: E-stock Boris Mirkov

- Ma, kakva crna taktika, nemam pojma! Ne znam ni ko će ući, ni kako će se prema meni ponašati. Jedino znam da ću štipati sebe da se ne svađam, tu mi treba takva samokontrola... Zna se da ja ne dam na sebe. Uopšte nije bitno ko je u pitanju, nema te veličine kojoj bih dozvolila da krene na mene. Budalu od sebe neću praviti. Da budem sasvim iskrena - ja više ne pevam, meni to ne treba da bih digla popularnost. Pedeset godina sam na sceni, na ovaj ili onaj način, ostvarena sam na svim poljima i ja, eventualno, mogu samo da pokvarim sve što sam stekla - iskrena je Nada koja će u širokom luku izbegavati starlete.

Foto: E-stock Boris Mirkov

- Ne bojim se ja nikoga, ali ne bih volela da uđem u neke verbalne rasprave, pogotovo sa tim nekim damama... Prosto, nismo na istim talasnim dužinama. One što vulgarnije, što prostije, one misle da im se uvećavaju poeni .

Budući da se šuška da će joj cimerke biti Soraja Vučelić i maloletna Mina Vrbaški, pitali smo Nadu u kakvom će odnosu sa njima biti.

Foto: Printscreen Instagram

- Gledaću da bežim od njih kao zmija od đavola! Ja znam verbalno izaći na kraj sa akademikom, doktorom nauka, ali se sa njima ne bih znala svađati. Nismo na istim talasnim dužinama, moj mozak ne može da smisli tako nešto što one mogu da izgovore. Sve ću uraditi da s njima ne uđem u konflikt. Evo, priznajem, one su u startu odmah jače od mene - priznaje Nada i dodaje da joj se ni ponašanje Lepog Miće, još jednog od učesnika "Zadruge", verovatno neće dopasti.

Foto: Andrej Nihil

- On je baš znao da bude vrlo agresivan i u fizičkom i u verbalnom smislu. Njegove psovke su zaista strašne, nema tu opravdanja. Sigurno mu neću davati povoda, ali možda će namerno da udari na mene, znate ono:"E, rekao je Nadi Obrić". To mu je hiljadu puta bolje nego da kaže anonimusu, toga se ja bojim - uplašena je pevačica koja još uvek nema mišljenje o Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene pevačice Jelene, kojeg će upoznati u rijalitiju.

Foto: Facebook

- Cela ta situacija je preteška. Nadam se da neće imati tu neku negativnu energiju. Nemam mišljenje o tom čoveku. Još uvek nije pronađen ubica, otišao je jedan mlad život... To je mnogo tužno. Neću o njemu donositi sudove, nisam ja Bog da sudim. Ko sam ja da unapred osuđujem nekoga, da li je učinio tako krupnu stvar ili nije - zaključuje pevačica.

Ne želi Sorajine tange

U jezeru u okviru novoizgrađenog grada živeće i zlatna ribica Ljubinko, inače predstavnik LGBT populacije, a ko ga bude ulovio Veliki šef ispuniće mu jednu od tri želje. Iako je nagrada primamljiva, Nada sa Ljubinkom ne želi da ima baš nikakvu dodirnu tačku.

Foto: E-stock Boris Mirkov

- Pa da li možete da zamislite mene da se skinem i da hvatam Ljubinka i izlažem svoje zmijsko telo u najtangastijim tangama?! Zamislite to! Hvala Ljubinku unapred, što se mene tiče, slobodan će on biti. A i ne mogu da nađem tange - požalila se Nada, a kada smo joj predložili da pita Soraju da joj pozajmi adekvatnu garderobu za ovaj poduhvat, slatko se nasmejala.

Foto: Printscreen Instagram

- Ne mogu da dođem do njenog broja. Nemojte se ni vi previše truditi da mi dajete broj, imate previše posla - našalila se pevačica na kraju razgovora.

D. Tanasijević

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nada Obrić

#Soraja Vučelić

#Televizija Pink

#Zadruga

#Zoran Marjanović

#rijaliti

'