AKTUELNO

Jedan izlazak na beogradski splav voditeljka će sasvim sigurno dugo pamtiti, a ovim svojim odgovorom rešila je da ućutka sve.

Voditeljka Ana Mihajlovski nedavno je doživela neprijatnost na proslavi rođendana njene drugarice, kada su je pripadnici obezbeđenja izbacili sa splava i tom prilikom naneli lakše povrede.

Foto: TvPink Printscreen

Kao razlog incidenta navodi se da je voditeljka vidno raspoložena đuskala na separeu, a jedan od članova obezbeđenja joj je prišao i rekao da mora da siđe, a zatim je uhvatio za kosu i bacio na sto. Nakon toga, Anu su grubo izbacili sa splava i naneli joj povrede. Voditeljku su kritikovali i što je bila u kratkom šortsu i što izlazi, a majka je, a ona je rešila da stavi tačku na sve i snimkom odgovori na zlurade komentare.

Dobro jutro, dobro došli na beogradske splavove. Poučena pređašnjim iskustvom neke stvari sam shvatila te želim da ih podelim sa svim majkama ovog grada i ove zemlje. Na splavove ukoliko želite uveče da izađete, morate da budete adekvatno obučeni. Zatim, drage majke, nemojte da izlazite bez knjige - započela je duhovita voditeljka svoje sarkastično izlaganje, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MAMIN I TATIN SVET! Ana Nikolić objavila prvu fotografiju ćerke Tare! (FOTO)

Na splavovima se čitaju knjige, o roditeljstvu, ukoliko ste majka, ukoliko ste se uopšte usudile da izađete i ostavite decu kod bake. O psihologiji... A tu je i kompjuter - dodala je Ana.

Voditeljka je obučena od glave do pete poslala snažnu poruku svima koji su je kritikovali jer je izašla u provod u kratkom šortsu, a da li će nakon ovoga ljudi prestati da kritikuju majke koje povremeno sebi daju oduška, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Ana Mihajlovski

#voditeljka

'