AKTUELNO

Diplomirana ekonomistkinja rešila je da se obračuna sa američkim muzičkim zvezdama.

Iako su mnogi Stanijinu odluku da počne da se bavi pevanjem u Srbiji dočekali "na nož", pobednica "Farme" istrajala je u svojoj nameri da postane pevačica.

Njen debitantski singl "Glavni akteri" podigao je veliku prašinu i obezbedio joj nastupe širom dijaspore, što se nije dopalo njenim novopečenim kolegama, a onda je usledila kratka pauza. Po povratku iz Amerike Stanija je predstavila dve nove pesme "Sveta Marija" i "Šta te to loži", pa je ponovo otišla "preko bare" u nameri da svoje pesme prezentuje i tamošnjoj publici i napravi pometnju na američkoj muzičkoj sceni.

Rijaliti zvezda, diplomirana ekonomistkinja i novopečena pevačica sinoć se provodila sa sjajno raspoloženim Amerikancima na ludoj žurki kraj bazena gde su se, umesto hitova svetskih zvezda poput Bijonse, Kejti Peri, Rijane, Lejdi Gage i drugih, slušali hitovi Stanije Dobrojević.

Nakon što su obradili aktuelne ekonomske teme i one vezane za međunarodne odnose, Stanija i okupljeni Amerikanci rešili su da se opuste uz alkoholna pića i njene pesme koje su, po svemu sudeći, naišle na odličan prijem tamošnje publike.

D. Tanasijević

#Farma

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#starleta

'