AKTUELNO

Deca su košarkaša pitala za bivšu devojku, a ne za suprugu.

Vest da se Miloš Teodosić venčao znaju apsolutno svi, ali izgleda da neki ne znaju koga je on oženio. Njemu se, naime na Kopaoniku gde trenutno boravi sa košarkaškom reprezentacijom dogodio jedan neprijatni momenat. Kako je Teo na Kopaoniku glavna atrakcija, a deca mu non stop prilaze u želji da porazgovaraju i fotografišu se, njemu je prišao jedan dečak i umesto za glumicu Jelisavetu Orašanin, kojom se oženio krajem juna, pitao ga za Anastasiju Ražnatović, s kojom se zabavljao prošle godine.

Foto: Tanjug

Teo je idol mnogih dečaka, koji prate svaki njegov korak, tako da znaju i da se oženio. Ipak, jedan mališan je Tea pitao za Cecinu ćerku, a ne za glumicu koja mu je postala supruga.

Teo je glavna zvezda na Kopaoniku, gde trenira s reprezentacijom. Mališani koji su tamo s roditeljima na odmoru sreli su Miloša na povratku s treninga, slikali se s njim, malo razgovarali... Košarkaš je bio izuzetno ljubazan, nikome nije uskratio ni odgovor ni autogram. Ponesen možda upravo takvim Teovim ponašanjem, jedan dečak se oslobodio i pitao ga: „Teo, kako ti je žena Anastasija?“ Svi su počeli da se smeju, a mališan se zbunio, pa ga je drugar lupio po glavi i rekao mu da se Teova žena zove Jelisaveta, a ne Anastasija - rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Foto: Promo

Milošu je ovo bilo simpatično pa je objasnio dečaku da je njegova supruga Jelisaveta.

Foto: Instagram

Pročitajte još: Morem plovi jedna mala barka: SALE TROPIKO provozao porodicu ČAMCEM! (PAPARACO)

- Milošu je bilo smešno što se dečak zbunio. Slatko se nasmejao i rekao mu: „Moja supruga se zove Jelisaveta.“ Bilo je baš simpatično - dodao je izvor.

Podsetimo, Teodosić i Anastasija bili su u vezi nekoliko meseci, a svoju romansu započeli su u septembru prošle godine, dok je on igrao u Moskvi. Iako su se trudili da sačuvaju svoju vezu od očiju javnosti, to im nije pošlo za rukom. Raskinuli jer nisu mogli da održavaju vezu na daljinu, a Teo se u junu ove godine oženio Jelisavetom Orašanin.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

'