AKTUELNO

Marko je poznat po bahatom ponašanju u saobraćaju.

Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, već poznat po bahatom ponašanju u saobraćaju, u martu ove godine ponovo je izazvao saobraćajni udes u kom je jedna osoba povređena, a on je pobegao s mesta nesreće, saznaje Kurir.

Pevačicin sin je 22. marta u rentakar agenciji iznajmio auto marke „Škoda Fabija“, koji je trebalo da vrati u ispravnom stanju šest dana kasnije. Međutim, Gvozdenović je već 25. marta izazvao saobraćajku na Banjici. Na osnovu policijskog zapisnika u koji je Kurir imao uvid, protiv sina Snežane Đurišić pokrenut je krivični postupak zbog izazivanja udesa i bežanja s mesta nesreće.

- Do saobraćajnog udesa je došlo tako što je vozač Marko Gvozdenović, upravljajući vozilom ''Škoda Fabija'', prednjim delom udario u zadnji deo auta ''Reno Klio'', kojim je upravljao Marko Vasiljević. Nakon udesa, Gvozdenović je napustio mesto nesreće, pa je operativnim radom policije naknadno pronađen. Marku Vasiljeviću, kojem su u Urgentnom centru ustanovljene lakše povrede, urađen je i alko-test koji je pokazao da nije imao alkohola u krvi - piše u policijskom izveštaju, u kom se ne navodi da li je alko-test urađen i Snežaninom sinu.

U agenciji u kojoj je Marko Gvozdenović iznajmio automobil kojim je izazvao saobraćajnu nesreću kažu da on do danas nije platio štetu na kolima.- U policijskom izveštaju stoji da je šteta 20.000 dinara, dok je auto-kuća procenila štetu na 160.000 dinara. Auto je u međuvremenu sređen, svi radovi su plaćeni oko 50.000 dinara. Gvozdenović do dana današnjeg nije platio štetu - rekli su zaposleni u rentakaru.Zamenik javnog tužioca Ljiljana Milanović pokrenula je u aprilu krivični postupak protiv Marka Gvozdenovića.Marko Gvozdenović je aprila 2001, vozeći svoj automobil ''pežo 504'' pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno nastradala Jelena Paunović (25), zbog čega je bio osuđen na četiri i po godine. Kazna mu je kasnije smanjena na tri godine zatvora.U martu 2015. Drugo osnovno tužilaštvo pokrenulo je predistražni postupak protiv njega jer ga njegova supruga prijavila da ju je pretukao u njihovoj kući.Autor: M. K.

#Snežana Đurišić

#pevačica

'