AKTUELNO

Ovom takmičaru su pružili tri šanse da pokaže svoj talenat.

Takmičar koji se večeras predstavio treći po redu je Mc Eks iz Beograda.- Imam 36 godina i večeras ću se predstavti sa mojom, kako bi mi hip-hoperi rekli u žargonu, sa jednom "rstva" koja se zove "Putokaz". E sad, pošto nisam znao ko je u žiriju, da jesam možda bih pripremio i malo otkačeniji tekst. Što ne znači da je žiri otkačen, ali je autentičan. Odlučio sam da se predstavim jednim poučnim tekstom - rekao je ovaj takmičar.

Foto: YouTube screenshot

Iako je pre samog nastupa bio vrlo spretan u priči sa žirijem, ovaj takmičar se zbunio i zamolio da ponovi svoju tačku

Foto: YouTube screenshot

- Zamisli ti mene ja izađem na scenu i puna sala i krene predstava i ja kažem "Izvinite, ja moram ispočetka". Šta misliš o tome - upitala ga je Danica Maksimović.- Mnogo sam pričao, nisam trebao. Evo pokidaću sad - rekao je Mc Eks.

I drugi put je bilo lošije nego što je ovaj takmičar želeo, a uz podršku publike, on je dobio i treću šansu da se predstavi sa svojim talentom. Ipak, ovog puta je svoj glas protiv, pored Raste, dala i Danica Maksimović.- Došao si, hteo si, nemaš kondiciju. Nemaš to što si rekao da veruješ u sebe. Mi smo pokušali da ti pomognemo - rekla je Danica Maksimović.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Vidi, ti si ušao Tupak, to nije problem. Ti imaš tu neku harizmu i upao si u svoju priču kao Tupak, to nije problem. Ali nisi u prirodnom staništu sa rimama. Moraš malo da prebaciš to svoje "Tupak" u neke konkretnije tehničke stvari. Kad bi mogao da svoju esenciju uličnu prebaciš u nešto konkretnije, to bi bilo super - rekao je Rasta ovom takmičaru.

Žiri mu je pružio podršku da nastavi sa ovim što radi.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Srđan Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'