AKTUELNO

Popularni par uskoro će dobiti prinove.

Jovana i Željko Joksimović broje sitno do trenutka kad će njihova porodica biti bogatija za dva člana. Lepa voditeljka je u poodmakloj trudnoći, a sa sinom Kostom i suprugom provela je mesec dana u Grčkoj.

- Divno sam se osećala sve vreme, a sada mi već nekako dnevne aktivnosti postaju malo teže. Trudim se da odmaram što više i mirujem - rekla je Jovana i dodala:

- I mi i Kosta jedva čekamo bebe i ostalo nam je još malo do tog novog trenutka u našim životima.

Bračni par Joksimović se na odmoru u Grčkoj odlično provela, a dok su Jovana i Kosta odmarali, Željko je imao nekoliko koncerata. Pevač ne krije uzbuđenje zbog prinova koje uskoro stižu.

Pročitajte još: ZGODAN, ZGODNIJI, NAJZGODNIJI Vuk Kostić, a pored njega TRI RIBE! (FOTO)

Saznali smo pol beba, ali ne bih mnogo širio priču o tome. Svi se osećamo fenomenalno zbog njihovog dolaska, uzbuđeni smo i srećni - rekao je Joksimović.

Podsetimo, Jovana i Željko su se upoznali 2008. godine, kada su zajedno vodili Evroviziju, koja se tada održavala u Beogradu. Sudbonosno "da" izgovorili su četiri godine kasnije na Maldivima, a dve godine nakon toga organizovali su crkveno venčanje u Beogradu, kojem su prisustvovali njihovi mnogobrojni prijatelji. Željko iz prvog braka ima 22-godišnju ćerku Minu, dok sa Jovanom ima sina Kostu.

Pink.rs

#Jovana Joksimović

#pevač

#voditeljka

#Željko Joksimović

'