AKTUELNO

Svi su čekali reakciju prevarenog pevača koji je, nakon velikog skandala, rešio da se oglasi.

Već izvesno vreme šuška se da je pevačica Ana Sević neverna svom suprugu Darku Laziću kojeg je, navodno, prevarila sa kolegom Acom Lukasom. Prema spekulacijama, pevačica, koja je bila u vezi sa Lukasom pre nego što je stupila u brak, obnovila je stare strasti sa bivšim dečkom u vreme dok joj je par bio u krizi, o čemu svedoče i emotivne SMS poruke u čiji smo posed došli.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

Pročitajte još... PORUKA JE DOKAZ DA SU U VEZI? Ana Sević napisala Lukasu: Ponovo si u meni probudio OSEĆANJA! (FOTO)

Posle onoga što se desilo pre pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osećaj, ponovo sam dozvolila. I to ponovo tebi, zato što sam želela da ti verujem, zato što sam želela da ti pružim šansu da mi dokažeš da si sve ono što ja mislim da jesi. Ali ti i ja tebe vidimo drugačijim očima. Žao mi je što ne možeš sebe da vidiš onako kako te ja vidim. Taj čovek koga ja vidim, ne radi ovakve stvari. Uvek sam te na prvom mestu poštovala kao čoveka, pa tek onda kao muškarca - samo je deo Aninih poruka Aci o kojima od juče bruji ceo region.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Akteri ovog ljubavnog trougla isprva nisu želeli da se oglašavaju, a onda je Darko Lazić, čija se reakcija najviše očekivala, rešio da na sebi svojstven način prekine ćutnju.

Foto: Instagram

Pročitajte još... JEDINI CILJ BIO JE PREŽIVALJAVANJE: Ovo je književnica morala da radi da bi IZDALA PRVU KNJIGU! (FOTO+VIDEO)

On je vešto izbegao komunikaciju sa novinarima, ali je putem Instagrama svima stavio do znanja da ga emotivne poruke svoje žene upućene Lukasu uopšte ne dotiču i da ih je oprostio. Iako to ne radi često, Lazić je objavio svoju porodičnu fotografiju sa letovanja na kojoj su svi srećni i nasmejani, što su želeli da pokažu svima, a šta se dešava u njihova četiri zida znaju samo oni.

I dok jedni misle da je Darko oprostio Ani vanbračne igrarije, drugi su, pak, izrazili sumnju da pevač još uvek nije pročitao poruke koje je njegov kolega dobijao od njegove supruge, a da li će ovaj skandal više nego ikada poljuljati njihov brak, koji je nekoliko puta do sada bio pred pucanjem, pokazaće vreme.

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Prevara

'