AKTUELNO

Pevačica koja se bori za starateljstvo nad ćerkom rešila da dokaže sudu da je podobna za roditeljstvo.

Ivana Stamenković Sindi poslednjih meseci vodi pravu bitku sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem. On je osuđen na uslovnu kaznu od godinu i po dana zatvora zbog nasilja u porodici, a kazna zatvora se neće izvšiti ukoliko u roku od pet godina ne učini još neko krivično delo.Starateljstvo je, za sada pripalo njemu, a pevačica se svim silama trudi da ona dobije starateljstvo nad ćerkom. Tako je rešila da se zaposli i time dokaže da je podobna za roditeljstvo.

Foto: Facebook

U ispovesti koju je dala na TV Pink u emisiji "Crna Hronika Specijal", Sindi je ispričala kroz šta je sve prolazila u braku sa bivšim suprugom i istakla da joj je najbitnije odrastanje njene ćerke.Sindi je počela da se bavi tetoviranjem i na Fejsbuku se pohvalila svojim prvim angažmanom i tetovažom koju je uradila.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ona se nakon modelinga i pevanja jedno vreme bavila i kreiranjem odeće, a sad je rešila da se oproba u tetoviranju. Ako je sudeći po osmehu prve mušterije, pred Sindi je svetla karijera tatu majstora. - Prevaziđi sebe - reči su koje je Sindi istetovirala zadovoljnoj mušteriji.

J. Vučić

#Ivana Stamenković Sindi

#pevačica

#ćerka

'