AKTUELNO

Kako pišu pojedini mediji, ona će početkom proleća dobiti bebu.

Pop pevačica Nataša Bekvalac već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem, a par će, po svemu sudeći, početkom proleća dobiti bebu!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Prema pisanju "Sveta", pevačica još uvek nikome ništa ne govori, a za navodnu trudnoću saznalo se kada je viđena dok odlazi kod u jednu privatnu kliniku kod ginekologa.

Pročitajte još... TRESLA SE I JECALA U JUTARNJEM PROGRAMU TV PINK: Potresna priča drugarice pokojne Ksenije Pajčin ŠOKIRAĆE SRBIJU! (VIDEO)

- Nataša je trudna i srećna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vreme to sačuva za sebe. Pevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj pre nekoliko nedelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posete ginekologu, više nije bilo sumnje - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da se i Luka raduje prinovi.

Foto: TvPink Printscreen

- Oboje su presrećni zbog bebe. Nataša je sigurna da je Luka idealan muškarac sa kojim treba da ima bebu i da je ušao u njen život pravo na vreme - ispričala je Natašina prijateljica.

Foto: EKSKLUZIVno

Podsetimo, Nataša i Luka uplovili su u romansu nedugo nakon njenog razvoda od Ljube Jovanovića, a nedavno su otpočeli i zajednički život.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Trudnoća

#pevačica

'