AKTUELNO

Martinovići danas slave, a za sjajno raspoloženje imaju dobar razlog.

Talentovani pevač Bogdan Martinović, kojeg je publika širom regiona zavolela u "Pinkovim zvezdama" u kojima je bio jedan od superfinalista, danas ima sve razloge da bude presrećan, a razloge za sjajno raspoloženje podelio je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Pročitajte još... KAKAV JE FRAJER? Skinuo se doktor Bogdan! (FOTO)

Foto: Facebook

Brzo prolaze dani, ali jedan zauvek ostaje najbitniji - 2.avgust je dan kada si se rodila, Helena! Budi uvek svoja ljubavi, kao što jesi, zdrava i srećna. Srećan ti rođendan - napisao je ponosni otac koji svojoj mezimici danas, zajedno sa suprugom Vesnom, najbližim prijateljima i članovima porodice, proslavlja rođendan, a sa fanovima na Fejsbuku podelio je i snimak slavljenice.

Preslatkoj devojčici su brojni Bogdanovi pratioci poželeli ostvarenje svih rođendanskih želja, a nema sumnje da će mama i tata dati sve od sebe da svoju mezimicu maksimalno usreće.

Foto: Facebook

Bogdan je, inače, tokom učešća u najpopularnijem muzičkom takmičenju osvojio srca brojnih devojaka svojim izvođenjem emotivnih pop pesama, ali i onih bržeg ritma, a njegovih nastupa prisetite se u nastavku:

D. Tanasijević

#Bogdan Martinović

#Pinkove zvezde

#pevač

'