AKTUELNO

Kako biznismen živi u istoj zgradi gde i pevačica, a kod njega se uselila njegova nova izabranica, one su sada komšinice.

Vesna Zmijanac, čim je čula da se u stan kod njenog bivšeg partnera Željka Rstića uselila njegova nova partnerka Marijana, odmah ju je pozvala da se upoznaju. Biznismen Željko Rstić, bivši dečko Vesne Zmijanac, uspeo je ono što malo kom muškarcu pođe za rukom, da se sve njegove žene, bivše i sadašnje, druže i da budu u više nego korektnim odnosima.

Foto: Printscreen Facebook

Vesna i Željko imaju stan u istoj zgradi, pevačica je na spratu iznad biznismena. Nisu razgovarali dugo, ali Vesna se prilično promenila otkako je dobila unuku. U međuvremenu se u Željkov stan uselila njegova devojka Marijana.

Rstićeva devojka se pre mesec dana uselila kod njega i preuzela ulogu domaćice. Kada je Zmijančeva čula da je Željko doveo novu ženu, zvala ga je da je upozna. Marijana joj se dopala na prvu loptu i od tada su postale skoro nerazdvojne. Svakodnevno posećuju jedna drugu po nekoliko puta dnevno, čuvaju Vesninu unuku Reu i odlaze zajedno u šoping - otkrio je izvor blizak pevačici.

Njima dvema se tako u toku jednog ispijanja kafe pridružila i Rstićeva bivša supruga Marina, te je biznismen u svojoj dnevnoj sobi zatekao nesvakidašnji prizor, njegova sadašnja partnerka Marijana sedi sa njegovom bivšom suprugom Marinom i bivšom devojkom Marinom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRAVA DOMAĆICA! NEĆETE VEROVATI koje sve kućne poslove obavlja Seka Aleksić! (FOTO)

- Željkova bivša supruga je u fenomenalnim odnosima s njim i redovno se viđaju zbog njihovih klinaca. Jednom prilikom je došla kod njega, ali on nije bio kod kuće. Marijana ju je ugostila, a u međuvremenu je stigla i Vesna. Sve tri su sedele, pričale i smejale se, a kada je Željko ušao u stan i video taj prizor, umalo mu nije pozlilo. Pridružio im se u razgovorima, a kasnije ih je sve odveo na večeru - kaže izvor.

Željko Rstić se posle Vesne Zmijanac zabavljao sa Zlatom Petrović, a da li će se i Zlata pridružiti ovoj ekipi na kafici, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Vesna Zmijanac

#pevačica

#Željko Rstić

'