AKTUELNO

Pre 15 godina bi bez razmišljanja učinio to, samo da je dobio jednu ponudu.

Popularni pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas svoju karijeru započeo je pre skoro 30 godina. Postao je poznat nastupajući u jednom lokalu na Adi Ciganliji, a kasnije i na splavu "Lukas", po kojem je i dobio svoje umetničko ime.

Lukas je tada izvodio džez, ciganske, ali i rok pesme i narodnjake, i to u svom stilu, što mu je donelo prepoznatljivost i ogromnu popularnost.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Međutim, Aca je zbog jedne stvari bio spreman da se odrekne Ace Lukasa, i svega što je do tada postigao i svoje solo karijere koja je išla uzlaznom putanjom. Naime, da mu je Goran Bregović dao samo jednu ponudu, Lukas bi se odrekao solo karijere i postao deo grupe "Bijelo dugme".

Pročitajte još: OSUNČALA SVE! Pevačica na plaži POTPUNO GOLA! (FOTO 18+)

Foto: Miloš Rafailović

Kako je i sam istakao, sve pesme "Bijelog dugmeta" znao je po brojevima, pa Bregović koji je dolazio da ga sluša nije ni morao da mu kaže naziv pesme, već samo broj. Lukas je bio toliki fan "Bijelog dugmeta" i Bregovića da je, da se dogodilo da mu je Bregović ponudio da dođe na mesto pevača slavnog sastava, bez problema rekao "zbogom" imenu Aca Lukas

To se nije dogodilo,  a Lukas je izgradio sjajnu solo karijeru koja je otišla u potpuno drugom pravcu, a sa Bregovićem je danas u sjajnim odnosima.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Goran Bregović

#pevač

'